Τα πάντα για το patchwork & το quilting!
Καλωσορίσατε στον πολύχρωμο κόσμο της MarMaLena!
Cart 0

Το δωρεάν σχέδιο του μήνα - Οκτώβριος 2016: Εύκολο μαξιλάρι!

Κρυώνει σιγά σιγά ο καιρός, μαζευόμαστε στα σπίτια και το χουχούλιασμα στον καναπέ έχει την τιμητική του. Τι καλύτερο λοιπόν για το δωρεάν σχέδιο του μήνα από ένα μαξιλάρι, ιδανικό για χουζούρι, για άραγμα ή ακόμη και για το μικρό τετράποδο φίλο σας:

Ιδανικό ακόμη και για κάποιον που δεν έχει πιάσει ξανά χάρακα και κόφτη στο χέρι του, μιας και με το συγκεκριμένο σχέδιο κάνει κανείς εξάσκηση στο κόψιμο αλλά και τη συναρμολόγηση τετραγώνων. Εμπρός λοιπόν, ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες που θα βρείτε εδώ και ξεκινήστε σήμερα κιόλας! 

Για όσους θέλουν τώρα να ξεκινήσουν και να δουν και να δοκιμάσουν τα νέα μας υφάσματα MarMaLena fabrics, έχουμε ετοιμάσει και κιτ με το σχέδιο αλλά και υφάσματα σε διάφορα χρώματα. Το kit μπορείτε να το δείτε και να το παραγγείλετε εδώ.

Κι αν ακόμη δε σας έχουμε πείσει και το θέλετε έτοιμο, για περάστε από την κατηγορία δώρα να διαλέξετε την εκδοχή του που προτιμάτε και να σας έρθει έτοιμο, ραμμένο και καπιτοναρισμένο. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Και μην ξεχνάτε, περιμένω φωτογραφίες από τις δημιουργίες σας αλλά και τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για τα σχέδια και τα kits μας.

 

Tags: #diy #freepattern #gifts #MarMaLena #MarMaLena_Kits #meetourproducts #patchwork #patternofthemonth_October #patternscollection

Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published