Τα πάντα για το patchwork & το quilting!
Καλωσορίσατε στον πολύχρωμο κόσμο της MarMaLena!
Cart 0

Τρόποι Αποστολής & Κόστη

Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται και παραδίδονται εντός 24-48 ωρών ανάλογα με τη διαθεσιμότητα (εκτός Σαββατοκύριακου) στην εταιρεία ταχυμεταφορών ή τα ΕΛΤΑ και μέσα στις επόμενες 1-3 ημέρες (για αποστολή με ACS courier) ή 3-5 (για αποστολή με δέμα εσωτερικού ΕΛΤΑ) παραδίδονται στην διεύθυνση του πελάτη. 

ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 

Εντός Αττικής
  • Δέμα Εσωτερικού ΕΛΤΑ: Το κόστος για δέματα βάρους έως 2 κιλά είναι 2,60 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,50 λεπτά του ευρώ.
  • Αποστολή με ACS courier: Το κόστος για δέματα βάρους έως 2 κιλά είναι 3,50 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,80 λεπτά του ευρώ. Ειδικά για τις βάτες, για ποσότητα άνω του 1 μέτρου, τα μεταφορικά με ACS είναι 6,50 ευρώ
Υπόλοιπη Ελλάδα
  • Δέμα Εσωτερικού ΕΛΤΑ: Το κόστος για δέματα βάρους έως 2 κιλά είναι 2,60 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,50 λεπτά του ευρώ.
  • Αποστολή με ACS courier: Το κόστος για δέματα βάρους έως 2 κιλά είναι 5,50 ευρώ για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,40 λεπτά του ευρώ. Ειδικά για τις βάτες, για ποσότητα άνω του 1 μέτρου, τα μεταφορικά με ACS είναι 7,50 ευρώ

Κόστος Αντικαταβολής

Για όλη την Ελλάδα 3,00 Ευρώ

Παραδόσεις προϊόντων πραγματοποιούνται εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00), εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Οι παραγγελίες από το εξωτερικό αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Για όλες τις παραγγελίας αξίας 50€ παρέχεται δωρεάν αποστολή. Η δωρεάν αποστολή γίνεται με δέμα εσωτερικού ΕΛΤΑ (παράδοση 3-5 ημέρες μετά την παραγγελία σας). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε με ACS courier ώστε να φτάσει νωρίτερα η παραγγελία σας, τότε χρεώνεστε κανονικά τα έξοδα αποστολής.  

Διαθεσιμότητα 
Αν κάτι από την παραγγελία σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, ώστε να σας ενημερώσουμε. Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία του συγκεκριμένου προϊόντος.