Τα πάντα για το patchwork & το quilting!
Καλωσορίσατε στον πολύχρωμο κόσμο των MarMaLena!
Cart 0

Το δωρεάν σχέδιο του μήνα - Μάιος: Μικρό πορτοφολάκι για ψιλά ή ακουστικά

Καλό μήνα!!! Και τι καλύτερο για να αρχίσει ο μήνας μας εδώ στη MarMaLena, τώρα που επιστρέψαμε με γεμάτες τις μπαταρίες μας και όρεξη για δουλειά και δημιουργίες; Μα φυσικά το δωρεάν σχέδιο του μήνα.

Κι επειδή η γνώμη σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, για να γίνεται η MarMaLena όλο και καλύτερη, θα ήθελα όσες και όσοι κατεβάζετε τα σχέδιά μας και τα φτιάχνετε, να μας τη στέλνετε μαζί με τις τυχόν παρατηρήσεις σας. Βλέπετε, σας ετοιμάζω πολλά και ωραία και χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να είναι και 100% χρήσιμα, ώστε τα χρήματα που θα επενδύσετε σε κάθε σχέδιό μας να μεταφραστούν σε πολλές πολλές όμορφες δημιουργίες που δε θα σας παιδέψουν για να γίνουν! Αφήστε μου σχόλιο εδώ ή στείλτε μου ένα mail στο marmalena.store@gmail.com με παρατηρήσεις σας ή και με προτάσεις για επόμενα σχέδια και kits που θα θέλατε να δείτε στη MarMaLena.  

Συνεχίζουμε λοιπόν για το Μάιο, με ένα πορτοφολάκι για τα ψιλά ή τα ακουστικά σας! 

Για να αποκτήσετε το σχέδιο πρέπει απλώς να πάτε στη σελίδα του προϊόντος εδώ  και να πραγματοποιήσετε κανονικά αγορά, απλά χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα σας έρθει κατευθείαν το link για να κατεβάσετε το σχέδιο. Φτιάξτε το και στείλτε μου φωτογραφία το πορτοφολάκι σας για τη MarMaLena Kits & Patterns' Gallery! 

Λίγα λόγια για το σχέδιο: 

Βαθμός δυσκολίας: Αρχάριοι
Στο αρχείο που θα κατεβάσετε, θα βρείτε βήμα βήμα οδηγίες με φωτογραφίες για να φτιάξετε ένα όμορφο μικρό πορτοφολάκι για τα ψιλά ή τα ακουστικά σας και όχι μόνο όπως αυτό στη φωτογραφία. Προείδοποίηση: τα πορτοφολάκια είναι εξαιρετικά εθιστικά και αν αρχίσετε δε θα μπορείτε να σταματήσετε!!!

 

Tags: #diy #earphonescase #freepattern #meetourproducts #patchwork #patternofthemonth_May #quilting #smallcoinpurse

Older Post Newer Post


 • Pedrosew on

  Bcbjbjsdhfishfisfiesfjiewhf8e ifhdidashdwashfihsvcfheudgehifh fisdhfisdhfidfjsifhwifhiw shcisgfisfihigheuedhgieh https://jdgfuhrf8rt4e7fhwif.fusgdugdhwrfe7yfhiwhfuge.com/fushduhduwgsufwidhwsgyfgwudhwu

  How tо eаrn $ 6713 реr dаy: http://itut.sexxoom.com/6c183f3b
  Hоw tо invеst in Сrурtocurrеncy and reсeive from $ 3955 рer dау: http://hemycxqo.ipms.website/1e02d7
  Invеst $ 4826 аnd get $ 8113 еvеrу month: http://wkfydg.dmlrealestateinvesting.com/075899
  82 Legit Waуs То Maке Monеу And Раssive Incоmе Online – How Тo Маке Money Оnlinе $5873 pеr dау: http://kgzxfhipw.thegreasealliance.com/0da
  Ноw tо make $450 per hour: http://npraiyu.zaciod.com/d673f2749

 • ΒΕΝΕΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑ on

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!


Leave a comment