Τα πάντα για το patchwork & το quilting!
Καλωσορίσατε στον πολύχρωμο κόσμο της MarMaLena!
Cart 0

Νέα στήλη: Το δωρεάν σχέδιο του μήνα & Νέα σχέδια in store!

Κυριακή σήμερα και όλοι χαλαρώνουμε ελπίζω, οπότε.. ευκαιρία για crafting και προγραμματισμό των επόμενων projects μας. Πάσχα έρχεται σκέφτηκα, όλο και κάποιο δωράκι θα θέλετε να φτιάξετε οπότε άρχισα να γεμίζω σιγά σιγά τη συλλογή των σχεδίων με διάφορες επιλογές για να διαλέξετε. Ευκαιρία να αξιοποιήσετε και τα υφάσματα που έχετε και κάθονται ε; Τι λέτε θα κάνετε μια βόλτα στη συλλογή να διαλέξετε; Όπως θα δείτε οι πειρασμοί είναι πολλοί και θα ανανεώνονται συνεχώς:

Κι επειδή, πρώτη και καλύτερη εγώ, ευχαριστιέμαι να ανακαλύπτω freebies (δωρεάν εκτυπώσιμα, σχέδια κλπ.) σε αγαπημένα blogs και eshops, εγκαινιάζω σήμερα και στη MarMaLena το δωρεάν σχέδιο του μήνα με ένα γλυκύτατο Πασχαλινό καλαθάκι:

Για να αποκτήσετε το σχέδιο πρέπει απλώς να πάτε στη σελίδα του προϊόντος εδώ  και να πραγματοποιήσετε κανονικά αγορά, απλά χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας θα σας έρθει κατευθείαν το link για να κατεβάσετε το σχέδιο. Φτιάξτε το και στείλτε μου φωτογραφία το καλαθάκι σας και τις Πασχαλινές σας ευχές για τη MarMaLena Kits & Patterns' Gallery! 

Η στήλη & το δωρεάν σχέδιο του μήνα, θα ανεβαίνουν το blog και το site κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα.

Tags: #easterbasket #freepattern #gifts #meetourproducts #patternscollection

Older Post Newer Post


  • ΒΕΝΕΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΡΑ on

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published