Cart 0

Η MarMaLena γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Quilting 2016 - Διαγωνισμός!!!

Κάθε χρόνο το 3ο Σάββατο του Μάρτη γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Quilting! Φέτος λοιπόν, στις 19 Μαρτίου οι απανταχού παπλωματούδες και όχι μόνο γιορτάζουμε και φυσικά η MarMaLena δε μπορούσε να αφήσει μια τέτοια μέρα να περάσει απαρατήρητη. Θα το γιορτάσουμε και μάλιστα με σούπερ διαγωνισμό:

Από σήμερα Παρασκευή 18.3.2016 μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 20.3.2016 κάντε τα ψώνια σας σε όποια από τις συλλογές της MarMaLena θέλετε και μπείτε στην κλήρωση! Ένας τυχερός μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα κερδίσει το σύνολο της παραγγελίας του αν αυτή είναι έως 50€ ή 50€ θα αφαιρεθούν από την παραγγελία του αν αυτή είναι άνω των 50€

Όροι Διαγωνισμού:

  • Η MarMaLena διεξάγει διαγωνισμό μέσω του οποίου 1 τυχερή/ός πελάτης θα κερδίσει το σύνολο της παραγγελίας του αν αυτή είναι έως 50€ ή 50€ θα αφαιρεθούν από την παραγγελία του αν αυτή είναι άνω των 50€ . 
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού τα μεσάνυχτα της Κυριακής 20 Μαρτίου 2016 γίνεται η «κλήρωση» ηλεκτρονικά μέσω internet.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, που θα πραγματοποιήσει αγορές από 18 έως και 20.3.2016 πλην των ιδιοκτητών της MarMaLena και των συγγενών μας Α’ βαθμού.
  • Για την παραλαβή του δώρου, ο/η νικητής/ρια θα ενημερωθεί από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η MarMaLena διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
Tags: #contest #MarMaLena #worldquiltingday2016

Older Post Newer Post


  • eliqbutarx on

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Leave a comment