Τα πάντα για το patchwork & το quilting!
Καλωσορίσατε στον πολύχρωμο κόσμο της MarMaLena!
Cart 0

Τα MarMaLena Kits ήρθαν για να μείνουν!!!

Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο crafting αυτό που μας πέρασε στη Χειροτέχνικα. Φυσικά, για τη MarMaLena το highlight του τριημέρου ήταν το workshop του Σαββάτου, που παρουσιάστηκε το πρώτο μας Kit! 17 παλιές και νέες φίλες είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν ένα τσαντάκι φαγητού και να δουν τη χρήση του υλικού Lamifix και τις ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή τους. Θέλω όμως να ευχαριστήσω πολύ και τις φίλες που αν και δε βρήκαν θέση για το σεμινάριο, παρακολουθούσαν και με εμψύχωναν από την "κερκίδα". Και φυσικά, το ευχαριστώ είναι λίγο για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη της Σάντρας και της Μάνιας σε όλη τη διάρκεια του workshop αλλά και στην ομάδα της Χειροτέχνικα για τη φιλοξενία τους στο Craft Room! Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το σεμινάριο εδώ: 

    

MarMaLena@Xeirotexnika workshop

Περισσότερες πληροφορίες για το Lamifix, σας περιμένουν στην αυριανή Τριτιάτικη ανάρτηση, μιας και ήρθε η σειρά του Lamifix στην παρουσίαση του υλικού του μήνα. 

Και φυσικά με το workshop εγκαινιάστηκε και παρουσιάστηκε επίσημα η νέα μας συλλογή, τα MarMaLena Kits!!! Από σήμερα και για τις επόμενες εβδομάδες η συλλογή θα εμπλουτίζεται σιγά σιγά, καθώς θέλω να έχετε 3-4 επιλογές υφασμάτων σε κάθε κιτ. Ξεκινάμε λοιπόν με ένα απλό σχετικά νεσεσέρ μπαουλάκι σε τέσσερις συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων και μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα! Άμεσα θα ανέβει και το τσαντάκι φαγητού σε διάφορες επιλογές υφασμάτων. 

Η μορφή των kit θα είναι ενιαία σε διάφανο σακουλάκι για να μπορείτε να αποθηκεύετε το project σας αν δεν το κάνετε μονοκοπανιά και με κοινή την πρώτη σελίδα στην οποία αναφέρονται οι τελικές διαστάσεις του προϊόντος, ο βαθμός δυσκολίας και το τι περιέχει το κάθε ένα. Sneak Preview εδώ, αν και ακόμη κάνω βελτιώσεις:

 

Και φυσικά δε θα μπορούσα να αφήσω παραπονεμένους όσους έχουν τα υλικά και θέλουν το σχέδιο. Έτσι, εκτός από το έτοιμο kit για το νεσεσεράκι - μπαουλάκι, μπορείτε αν προτιμάτε να αγοράσετε μόνο το σχέδιο ώστε να το φτιάξετε με δικά σας υφάσματα. Δείτε το εδώ

Φτιάξτε το και στείλτε μας φωτογραφία της δημιουργίας σας για τη MarMaLena Kits & Patterns' Gallery! 

Κι αν ακόμη κι έτσι, δε σας έχω πείσει να αρχίσετε το πάτσγουορκ αλλά θέλετε κι εσείς ένα τέτοιο (ή και δύο), επικοινωνήστε μαζί μου να σας δώσω τιμές για έτοιμα κομμάτια ανάλογα με τα υφάσματα και το μέγεθος που προτιμάτε! Older Post Newer Post


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published